De Hussebeek in Geulle, Zuid Limburg

de tuin

de boomgaard

het bos

Vakantiewoning De Hussebeek ligt in het buurtschap Broekhoven, net buiten het dorp Geulle. Onze woning grenst aan het Bunderbos en u hebt dan ook veel mogelijkheden voor wandel- en fietstochten in de buurt.

Over ons ruime terrein loopt de Hussebeek, die boven aan de ‘Slingerberg’ ontspringt. We hebben een heerlijke grote omheinde tuin en een boomgaard met een stuk bos, op een grondstuk van 3000 m2, waar u vrij gebruik van kunt maken.

het huisje

Onze vakantiewoning is geschikt voor twee personen en max 2 honden.

Er zijn geen andere gasten aanwezig.

Er is een zitkamer en aparte keuken met een volledige inrichting in de jaren 70 stijl. Op de 1e verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met 2 boxsprings met verlengd matras (210) en een douche- en toiletruimte.

Maastricht is niet ver en Belgie ligt binnen 2 km afstand. Met de fietsveer kunt u over de Maas en komt u in Belgisch Limburg. Wij hebben een fietskaart voor u van dit gebied. Neemt u uw eigen fietsen of motoren mee, dan kunt u die bij ons veilig stallen!
Of een dagje Luik, de Ardennen, Duitsland met de Eiffel, we zitten heerlijk centraal voor een bezoek aan deze prachtige gebieden.

Kortom u kunt alle kanten uit, maar natuurlijk kunt u ook heerlijk tot rust komen in onze tuin met boomgaard en een eigen stukje bos.

Ook is er een mogelijkheid voor een massage voor een extra relaxte vakantie, bij Tjitske in de praktijk. Zie hiervoor www.meer-in-balans.nl

Wij hopen dan ook, dat u het bij ons naar de zin zult hebben!

Wij ontvangen u graag als onze gast.

Klaas Jakob en Tjitske Bakker