Over ons

Leuk dat je de site van ‘de Hussebeek’ bezoekt. Dit gezellige Limburgse huisje wordt gerund door ons, Klaas-Jakob en Tjitske. Onze roots liggen in het noorden van Nederland, maar ons plekje hebben we gevonden in het prachtige Zuid Limburg.

Al meer dan 10 jaar wonen we nu op deze prachtige plekje aan de beek. We houden er van om buiten in de natuur (bezig) te zijn. Zo is een van onze grootste hobby’s het bijhouden van de tuin. Hier brengen we heel wat uurtjes door. En met resultaat. Er staat nu een prachtige ‘Engelse’ tuin, waar heerlijk in ontspannen kan worden.

Klaas-Jakob houdt ook (van) bijen. In de tuin staan een aantal bijenkasten en ook verderop in het dorp staan er een paar. Met een goed seizoen wordt er heerlijke goud gele honing gemaakt door de bijen. Naast de honing vindt Klaas-Jakob het een uitdaging om andere natuurproducten van de honing te maken.

Tjitske heeft naast het huisje ook nog een praktijk, genaamd ‘Meer in Balans’. In de praktijk geeft Tjitske meerdere behandelingen. Op de site van ‘Meer-in-balans’ is te zien om welke behandelingen het precies gaat.

Voor ons is een bezoek aan ‘De Hussebeek’ een succes als onze gasten de pracht van het Limburgse land hebben ervaren en het bij ons naar de zin hebben.

Hopelijk tot snel!

Vriendelijke groet,
Klaas-Jakob en Tjitske